De specialist met een passie voor hout

Familiebedrijf Reynders is al drie generaties lang dé referentie voor gespecialiseerde houtproducten. Bij ons vind je alles om als professional of particulier aan de slag te gaan.
Van een uitgebreid aanbod aan houtsoorten en -materialen voor je woning, tuin en interieur, tot alle bevestigingsmaterialen en gereedschap dat je nodig hebt om jouw project tot een goed einde te brengen.

Persoonlijk contact met de klant

Professioneel en duidelijk advies

Kwalitatieve producten aan de beste prijs

Uitgebreid en innovatief aanbod

Innovatief aanbod

Ons aanbod is tegelijk kwalitatief en innovatief. We volgen de laatste bouwtrends nauwgezet op en bieden de nieuwste materialen aan.

Ook hechten we veel belang aan ecologie en duurzaamheid. We streven ernaar om zoveel mogelijk ecologisch verantwoorde producten in ons aanbod op te nemen. 

Professioneel advies in onze toonzaal

Je kan bij ons steeds terecht voor professioneel advies op maat van jouw project, van de installatie van een keuken tot het inrichten van een bijgebouw. Persoonlijk contact en een correcte (na)service dragen we hierbij hoog in het vaandel.

In onze toonzaal vind je daarenboven heel wat inspiratie om zelf aan de slag te gaan! Wij helpen je om de juiste interieurmaterialen te kiezen voor jouw nieuwbouw, verbouwing of renovatie.

Heb je interesse in onze producten?

Nood aan advies, extra toelichting of op zoek naar een specifiek houtproduct? Wij helpen je graag verder!